HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
HCP pompen
Lowara Pompen pagina
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  [email protected]
Ejector pumps J Series
Reynaert Waterpompen
Izegem, Belgium
Contact formulier
Prijs aanvraag


website HCP:
Repair/maintenance of HCP pumps
HCP Pumps Logo
Pompen Reynaert
PDF documentatie:
Gebruik:

● Levend afvalwater, mangaten, veehouderijen, afvalwaterzuivering, levert de zuurstof aan een slibtank.

● Om de waterstroom in fonteinzwembaden of watertanks te produceren om ophoping en verval op de bodem van tank en zwembad te voorkomen.

● Aquacultuur boerderij, zuurstoftoevoer voor watertank.
● Speciaal ontwerp van de mengkamer - Biedt maximale luchtaanzuiging en produceert de maximale hoeveelheid kleine luchtbellen, waardoor de zuurstoftoevoer toeneemt.

● Hoog rendement afvalwaterwaaierontwerp - Geschikt voor vrijwel alle rioleringsomgevingen. De jetpomp is uitgerust met een zeef die voorkomt dat vaste stoffen de waterstroom blokkeren.

● Ontwerp met dompelpompen - De Jet-pomp werkt zeer stil terwijl deze in het water is ondergedompeld en u kunt de geluiddemper ook op de luchtaanzuigbuis installeren om het geluid te verminderen.

Het ontwerp van de Jet-pomp kan de kosten besparen van de bouw van een geluiddemperruimte die vereist is met een oppervlakventilator.

● Een set ejectoren is uitgerust met een stuk expansiepijp. Expansiepijp is gemaakt van PVC die een goede weerstand tegen corrosie bieden.

● Eenvoudige constructie - Eenvoudig te installeren en te bedienen, zonder complexe leidingen te hoeven installeren. Het kan worden gebruikt met onze GRS (geleiderailsysteem) voor eenvoudige installatie en onderhoud.