HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
HCP pompen
Lowara Pompen pagina
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
Ejector pumps J Series
Reynaert Waterpompen
website HCP:
Repair/maintenance of HCP pumps
HCP Pumps Logo
Pompen Reynaert
PDF documentatie:
Gebruik:

● Levend afvalwater, mangaten, veehouderijen, afvalwaterzuivering, levert de zuurstof aan een slibtank.

● Om de waterstroom in fonteinzwembaden of watertanks te produceren om ophoping en verval op de bodem van tank en zwembad te voorkomen.

● Aquacultuur boerderij, zuurstoftoevoer voor watertank.
● Speciaal ontwerp van de mengkamer - Biedt maximale luchtaanzuiging en produceert de maximale hoeveelheid kleine luchtbellen, waardoor de zuurstoftoevoer toeneemt.

● Hoog rendement afvalwaterwaaierontwerp - Geschikt voor vrijwel alle rioleringsomgevingen. De jetpomp is uitgerust met een zeef die voorkomt dat vaste stoffen de waterstroom blokkeren.

● Ontwerp met dompelpompen - De Jet-pomp werkt zeer stil terwijl deze in het water is ondergedompeld en u kunt de geluiddemper ook op de luchtaanzuigbuis installeren om het geluid te verminderen.

Het ontwerp van de Jet-pomp kan de kosten besparen van de bouw van een geluiddemperruimte die vereist is met een oppervlakventilator.

● Een set ejectoren is uitgerust met een stuk expansiepijp. Expansiepijp is gemaakt van PVC die een goede weerstand tegen corrosie bieden.

● Eenvoudige constructie - Eenvoudig te installeren en te bedienen, zonder complexe leidingen te hoeven installeren. Het kan worden gebruikt met onze GRS (geleiderailsysteem) voor eenvoudige installatie en onderhoud.
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag