HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
Luchtgedreven Membraanpompen
Reynaert Waterpompen
Luchtgedreven membraanpompen zorgen voor een soepele en betrouwbare doorstroming van vloeistoffen in vele processen. Het werkingsprincipe van een luchtgedreven membraanpomp is relatief eenvoudig. Hierdoor, en door de eenvoudige bediening, zijn luchtgedreven membraanpompen bij vele bedrijven de standaard. 

Voordelen en kenmerken van de luchtgedreven membraanpomp 

Een luchtgedreven membraanpomp biedt diverse voordelen t.o.v. van andere pomptypes. Hierbij kunt u denken aan het volgende: 

* de pompen zijn eenvoudig te installeren en te bedienen 
* luchtgedreven membraanpompen zijn droog zelfaanzuigend 
* de luchtgedreven membraanpomp kan onbeperkt drooglopen 
* Brede inzetbaarheid voor industriële en hygiënische applicaties 

De materiaalkeuzes voor pomphuis, zittingen, kleppen en membranen zijn enorm. Daardoor zijn de toepassingsmogelijkheden voor luchtgedreven pompen werkelijk eindeloos. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden in de industrie. Daarnaast zijn er pompen beschikbaar die gecertificeerd zijn volgens FDA, 3A of EHEDG. Hierdoor worden luchtgedreven pompen ook succesvol toegepast voor hygiënische applicaties. 

Meer informatie over luchtgedreven pompen 

Reynaert Pompen informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden van luchtgedreven membraanpompen. Op deze site bieden wij nog meer informatie over de verschillende types. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen:

voor informatie over alle toepassing van membraanpompen neem direct contact met Reynaert Pompen 

Voor het betrouwbaar verplaatsen van diverse vloeistoffen met uiteenlopende eigenschappen: schoon, vervuild, abrasief en/of corrosief is een luchtgedreven pomp vaak de perfecte oplossing

Membraanpompen
Animatie pomp principe en vloeistofstroom Husky membraanpomp
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag