HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Dompelpompen
Reynaert Waterpompen
Wilt u een dompelpomp laten plaatsen? Dan schakelt u hiervoor het best een specialist met kennis van zaken in. Bij Reynaert Pompen te Izegem kunt u probleemloos een hoogwaardige dompelpomp van merken zoals HCP en Ebara kopen. Tevens kunt u uw dompelpomp ook door ons laten installeren.

 
Voordelen van een dompelpomp laten plaatsen

Bij ons kunt u een dompelpomp van het merk HCP of Ebara kopen en deze door ons laten plaatsen. Maar waarom zou u dat laten doen? Door de installatie van uw dompelpomp uit handen te geven en op een van onze vakkundige installateurs te vertrouwen, bent u zeker dat de installatie van uw pomp correct gebeurt. Wilt u ook een totaaloplossing zonder zorgen? Dan is het door ons laten installeren van uw dompelpomp een goede keuze! Reynaert Pompen is al vele jaren een grote speler in de Benelux. Wij staan voor u klaar en bieden snelle en professionele service op maat. 

Catalogus Dompelpompen in pdf:
Merken Dompelpompen
Vorige website Dompelpompen :  
Industriele vuilwater dompelpompen
Leader huishoudelijk dompelpompen
Afvalwater en Rioolwater dompelpompen
Voor iedere toepassing hebben we de geschikte dompelpomp
GMP Dompelpompen
Flygt Dompelpompen
Dab Dompelpompen
Grundfos Dompelpompen
Hidrostal dompelpomp
JS Dompelpomp
KSB Dompelpompen
ABS dompelpompen
Alma vuilwater dompelpompen
Ebara industriele dompelpompen
Dreno dompelpompen
Leader huishoudelijke dompelpompen
Lowara Dompelpompen
Nocchi dompelpompen
Pedrollo dompelpomp
Tsurumi dompelpompen
Wilo Dompelpompen
Varisco Dompelpomp
SAER dompelpompen
Grindex werf dompelpompen
Pompen Reynaert
HCP dompelpomp
HCP Dompelpompen
HCP pumps Logo
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag
Wat is een dompelpomp?


Een dompelpomp die u bij ons kunt kopen, bijvoorbeeld van het merk HCP of Ebara, is een pomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld. De aandrijving kan elektrisch zijn zoals bij een centrifugaalpomp (de zogenaamde kelderpomp waarmee kelders en kruipruimtes worden leeggepompt), hydraulisch of elektromechanisch. Doordat de pomp zich altijd onderaan bevindt, kan deze de vloeistof omhoog pompen tot elke gewenste hoogte binnen de beperkingen van het vermogen van de aandrijving en de druk die de pomp en de daarop aangesloten persleiding aankunnen.

Uw verdeler van dompelpompen

Wij zijn een professionele verdeler waarbij u dompelpompen van merken zoals HCPEbaraGrundfosDreno en DAB kunt kopen. Alle dompelpompen voor drainage en vervuild water zijn verkrijgbaar met of zonder vaste delen. Geen probleem voor het verpompen van vloeibare, neutrale of agressieve vloeistoffen. Ons gamma omvat een breed pakket van robuuste dompelpompen die u door ons kunt laten installeren. Ook uitvoeringen met snijmechanisme of een grote vrije doorlaat zijn verkrijgbaar. Vraag gerust advies aan onze specialisten over de diverse materialen zoals gietijzer, brons, roestvrijstaal en verschillende kunststoffen als u van plan bent om een dompelpomp te laten plaatsen.

Schakel ons in voor het plaatsen van uw dompelpomp

Reynaert Pompen uit Izegem is een ervaren speler in de Benelux. Wilt u ook genieten van een totaaloplossing? Wacht dan niet met het kopen van een dompelpomp van merken zoals Ebara of HCP en laat deze door ons installeren! Bezorg ons snel uw gegevens via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@pompenreynaert.com of bel naar 0032 (0)473 766 407. Bent u tevens op zoek naar een regenwaterpomp of een vuilwaterpomp? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.