HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Dompelpompen
Reynaert Waterpompen
Woont u in Oost- of West-Vlaanderen, Antwerpen tot voor de Kennedytunnel of net voor Brussel en wilt u een dompelpomp laten plaatsen? Dat kan bij ons. Bij Pompen Reynaert kunt u niet alleen diverse dompelpomp merken zoals HCP, Alma en Ebara kopen, wij plaatsen deze pompen ook voor u.

Voordelen van een dompelpomp laten plaatsen

Als u in een van de voorgenoemde locaties woont, kunt u uw dompelpomp van het merk HCP, Alma of Ebara kopen en door ons laten plaatsen. Maar waarom zou u dat laten doen? Door de installatie van uw dompelpomp uit handen te geven en op een van onze vakkundige installateurs te vertrouwen, bent u zeker dat de installatie van uw pomp correct gebeurt. Wilt u ook een totaaloplossing zonder zorgen? Dan is het door ons laten installeren van uw dompelpomp een goede keuze! Pompen Reynaert uit Kachtem, nabij Roeselare, is al vele jaren een grote speler in de Benelux. Wij staan voor u klaar. 
Catalogus Dompelpompen in pdf:
Merken Dompelpompen
Vorige website Dompelpompen :  
Industriele vuilwater dompelpompen
Leader huishoudelijk dompelpompen
Afvalwater en Rioolwater dompelpompen
Voor iedere toepassing hebben we de geschikte dompelpomp
GMP Dompelpompen
Flygt Dompelpompen
Dab Dompelpompen
Grundfos Dompelpompen
Hidrostal dompelpomp
JS Dompelpomp
KSB Dompelpompen
ABS dompelpompen
Alma vuilwater dompelpompen
Ebara industriele dompelpompen
Dreno dompelpompen
Leader huishoudelijke dompelpompen
Lowara Dompelpompen
Nocchi dompelpompen
Pedrollo dompelpomp
Tsurumi dompelpompen
Wilo Dompelpompen
Varisco Dompelpomp
SAER dompelpompen
Grindex werf dompelpompen
Pompen Reynaert
HCP dompelpomp
HCP Dompelpompen
HCP pumps Logo
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag
Wat is een dompelpomp?


Een dompelpomp is een pomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld. De aandrijving kan elektrisch zijn zoals bij een centrifugaalpomp (de zogenaamde kelderpomp waarmee kelders en kruipruimtes worden leeggepompt), hydraulisch of elektromechanisch. Doordat de pomp zich altijd onderaan bevindt, kan deze de vloeistof omhoog pompen tot elke gewenste hoogte binnen de beperkingen van het vermogen van de aandrijving en de druk die de pomp en de daarop aangesloten persleiding aankunnen.

Uw verdeler van dompelpompen

Reynaert Pompen en Service is verdeler van HCP , Ebara , Leader , Grundfos , Dreno , DAB en Alma dompelpompen. Alle dompelpompen voor drainage en vervuild water zijn verkrijgbaar met of zonder vaste delen. Geen probleem voor het verpompen van dunvloeibare, neutrale of agressieve vloeistoffen. Ons gamma omvat een breed pakket van robuuste dompelpompen. Ook uitvoeringen met snijmechanisme of grote vrije doorlaat en verkrijgbaar in diverse materialen zoals gietijzer, brons, rvs en verschillende kunststoffen.

Laat ons uw dompelpomp installeren

Reynaert Pompen is een ervaren speler in de Benelux. Wilt u ook genieten van een totaaloplossing? Laat ons dan uw dompelpomp installeren! Bezorg ons snel uw gegevens via het contactformulier. Bent u op zoek naar een regenwaterpomp of een vuilwaterpomp? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.