HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert water pompen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T 0032 473 766 407    --  E  info@pompenreynaert.com


Contact formulier
OFFERTE aanvraag
OFFERTE aanvraag

Verschillende pompmerken

Kwalitatief goede pompen

Eenvoudige installatie technieken

Regenwaterpomp kopen

Denkt u er aan om een regenwaterpomp te kopen? Bij Reynaert Pompen in Izegem bent u aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde leverancier van pompen van gerenommeerde merken. Twijfelt u nog over de aankoop van een regenwaterpomp, omdat u niet goed weet wat deze voor u kan betekenen? We leggen het u hieronder graag uit.

Heeft u vragen over onze pompen of diensten?

Neem contact op

Waarom een regenwaterpomp kopen?

Een regenwaterpomp pompt het water uit de regenwaterput naar de waterleiding in uw huis. Als er sprake is van droogte, dient u zelf de pomp bij te vullen met leidingwater. Dat kan via de tuinslag, maar ook via een automatisch omschakelsysteem. Een regenwaterpomp kopen biedt u heel wat voordelen. Zo geniet u van voordelig water voor uw sanitair en voorkomt u wateroverlast bij hevige regenval. Verder zit er in regenwater minder kalk dan in drinkwater, waardoor regenwater beter is voor uw wasmachine, wasgoed en planten. Een regenwaterpomp is bovenal vriendelijker voor het milieu en voor uw huishoudbudget. Bovendien is deze pomp voorzien van filters voor geurtjes en vuil. Deze filters moet u echter wel tijdig reinigen en vervangen, zodat u zeker bent dat u gereinigd water door uw leidingen krijgt.

Soorten pompen voor regenwaterhergebruik

Bij ons bedrijf in Izegem kunt u verschillende hoogwaardige regenwaterpompen kopen. Als u regenwater wenst te hergebruiken in een eengezinswoning en u zoekt naar een pomp met een maximale druk van 3,5 bar en een maximale volumestroom van 10 liter per minuut, dan is de Eco Magic perfect voor u. Dit is uiteraard maar een voorbeeld van een pomp uit ons aanbod. Verder zit u ook goed bij ons als u op zoek bent naar bijvoorbeeld hydrofoorpompen en centrifugaalpompen.

Koop uw regenwaterpomp bij ons

Wilt u regenwater hergebruiken om zo te besparen op uw huishoudbudget? Of wilt u een regenwaterpomp kopen omdat dit goed is voor het milieu? Dan is Reynaert Pompen de plaats bij uitstek. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@pompenreynaert.com of bel naar 0032 (0)473 766 407. Wij staan u graag te woord.