Dompelpompen

Dompelpompen worden voornamelijk toegepast voor het verpompen van afvalwater in pompputten, waterzuiveringsinstallaties en kelders. Reynaert Pompen biedt u een breed en diep assortiment dompelpompen voor zowel schoon als zwaar vervuild afvalwater.

Mixers en beluchters

Mixers worden met name toegepast voor circulatie en het in oplossing houden van huishoudelijk en/of industrieel afvalwater. Beluchters zorgen voor het inbrengen van zuurstof in afvalwater.
Reynaert Pompen biedt u een compleet assortiment mixers en beluchters en kan u daar waar nodig ondersteunen met de berekening hiervan.    
Centrifugaal pompen

Centrifugaalpompen worden toegepast voor het verpompen van dun vloeibare, neutrale of agressieve vloeistoffen. Reynaert Pompen biedt u een uitgebreid assortiment normaal- en zelfaanzuigende centrifugaalpompen in verschillende uitvoeringen en materialen. 

Bronpompen

Bronpompen worden toegepast voor het oppompen van grondwater. Reynaert Pompen biedt u een uitgebreid assortiment bronpompen die zich onderscheiden door het gepatenteerde waaierpakket. 

Vatpompen

Vatpompen worden toegepast voor het verpompen van dun tot dikvloeibare, neutrale of agressieve vloeistoffen.
Reynaert Pompen biedt u een kwalitatief hoogwaardig assortiment vatpompen in diverse uitvoeringen en materialen inclusief de daarbij behorende accessoires.
Verdringer en Doseer Pompen

Verdringerpompen of Doseerpompen worden toegepast voor het verpompen van dun tot dikvloeibare, neutrale of agressieve vloeistoffen. Reynaert Pompen biedt u een uitgebreidt assortiment verdringerpompen waaronder membraanpompen, tandradpompen, excentrische wormpompen, slangverdringerpompen en doseerpompen.
Installaties

Reynaert Pompen bouwt diverse installaties waaronder drukverhogings-installaties, afvalwaterinstallaties, pompputten inclusief besturingen, grote fonteininstallaties, ontijzeringsinstallaties en complete pompskids geheel naar uw wens.


(Luchtgedreven) membraanpompen

Luchtgedreven membraanpompen zorgen voor een soepele en betrouwbare doorstroming van vloeistoffen in vele processen. Het werkingsprincipe van een luchtgedreven membraanpomp is relatief eenvoudig. Hierdoor, en door de eenvoudige bediening, zijn luchtgedreven membraanpompen bij vele bedrijven de standaard. 
Motorpompen voor elke toepassing

Het assortiment van Reynaert Pompen voor Koshin, Daishin, Loncin, Changfa & Mitsubishi waterpompen is zeer uitgebreid en bestaat uit schoonwaterpompen, vuilwaterpompen, hogedrukwaterpompen, membraampompen, chemicaliënpompen en een oliemotorpomp. De op benzine of diesel aangedreven motorpompen zijn leverbaar in een frame of met wielkit met slangen en koppelingen, eventueel vooraf gemonteerd en direct gebruiksklaar
Schakelkasten

Reynaert Pompen levert u niet alleen de pompen voor uw toepassing. Van ons krijgt u de complete schakel- en regelelektronica geleverd.

Om het brede gamma van REYNAERT POMPEN zo goed mogelijk aan u te kunnen voorstellen, hebben wij hieronder de belangrijkste pomptypes voorgesteld. Klikt u aan op de foto, dan zult u een overzicht terugvinden van deze pomptypes. Ook vind u alle bijbehorende producten die wij u kunnen aanbieden. 

De meeste pomptypes en andere producten zijn in dit overzicht en in de linker kolom opgenomen, voor meer specifieke informatie, kan u uiteraard steeds bij ons terecht. Hiervoor kan u een formuliertje invullen in de rubriek contact. Uiteraard zijn wij ook via telefoon, fax of e-mail bereikbaar...
Zuigerpompen 

Reynaert Pompen is fabrikant van de VANTORRE Zuigerpompen
VANTORRE zuigerpompen zijn gekenmerkt door hun robuuste constructie en hun kwaliteit. Deze garanderen een lange levensduur en een geringe exploitatiekost. 
Deze zuigerpompen worden geleverd op voet met omkasting volgens de wens van de klant. Verschillende uitvoeringen mogelijk.  
Hogedrukpompen

Tegenwoordig zijn capaciteiten van 400 l/min en drukken tot 1000 bar standaard vertegenwoordigd in het leveringsprogramma van Reynaert Pompen. Deze hogedruk pompen worden ingezet voor omkeerosmose, hogedrukreiniging, luchtbevochtiging, rioolontstopping, brandblusunits. Ook in de industrie worden steeds meer hogedrukpompen toegepast voor de productie van PU-schuim, ketelvoeding, koel- en smeerapparatuur en waterhydraulic. Reynaert Pompen levert niet alleen hogedrukpompen maar ook pomp-motorcombinaties, complete aggregaten met voorlooptank en schakelkast, alsmede een uitgebreid assortiment toebehoren zoals veiligheidsventielen, spuitgarnituur, HD-slangen en roterende turbonozzle’s.

zuigerpomp vantorre
dompelpomp ebara
dompelpomp ebara
centrifugaalpomp
Membraampompen
Bronpompen
doseerpompen
Vatpompen
Mixers en beluchters
pompen installatie
Schakelkast voor pompbesturing
Hoge druk pompen
HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Pomptypes
Reynaert, uw partner voor alle pomptypes
waterpompen hydrofoorpompen
Izegem, Belgium
Contact formulier
Prijs aanvraag
Motor pompen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  [email protected]


Leader hydrofoorpomp
AGA zelfaanzuigende pomp
Hydrofoorpompen

Hydrofoorpompen voor regenwater hergebruik of om het grondwater op te pompen en op druk te plaatsen. Dit kan met een drukgestuurd systeem en drukvat of met een pumpcontrole, welke een cte druk levert. 

Ook kan je kiezen tussen een bovengronds systeem of een dompelpomp (al dan niet drukgestuurd) in de put.