Husky graco membraanpompen
Graco Triton membraanpompen
Triton membraanpompen Graco
Graco Husky membraanpompen
HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
Membraanpompen / Graco membraanpompen
Graco membraanpompen
Reynaert Waterpompen
Graco Husky membraanpomp

De Husky membraanpomp is zeer compact, veelzijdig in gebruik en inzetbaar voor diverse industrieën. De membraanpomp is verkrijgbaar met verschillende aansluitingen van 1/4, 3/8, 1/2, 3/4, 1, 1-1/2, 2 en 3 inch en biedt een passende oplossing, daar waar een capaciteit van enkele liters per minuut tot ruim 1000 liter per minuut wordt gevraagd. De pomp is in staat om producten te verwerken zoals verven, lakken, chemicaliën, inkten, lijmen, kitten en vetten.

Ontdek de voordelen van deze membraanpomp

De pomp kenmerkt zich door een lange levensduur, zelfs onder zeer zware omstandigheden. Bovendien is de Husky membraanpomp eenvoudig te installeren, en eenvoudig en snel te onderhouden. Het model is voorzien van een geconstrueerde luchtklep, waardoor reparaties eenvoudig uitvoerbaar zijn. Verder heeft het model geen opening van het vloeistofgedeelte, wat tijdbesparend werkt. Als de Husky membraanpomp droogloopt, zal er geen schade ontstaan. De pomp kan worden gecombineerd met een Graco Cycle Flo doseercomputer, voor het doseren van vloeistoffen in juiste proporties.

Graco Triton membraanpomp

De Triton membraanpomp heeft een lage pulsatie voor een superieure afwerkingskwaliteit. De pomp heeft drukverhoudingen van 1:1 of 3:1. Verder heeft het model een gelijkmatig patroon, een uniforme laklaag op de gespoten delen en een wrijvingsarme aanvoer van verf en lak. Ten slotte maakt de diafragmadichting klassieke halspakkingen overbodig, wat de onderhoudskosten beperkt. 

Bestel uw membraanpomp bij ons

Zoekt u dus een membraanpomp voor het verpompen van gevaarlijke vloeistoffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel snel uw Husky model of uw Triton model bij ons. Ook wanneer u een regenwaterpomp of een Graco air pump nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Ontdek ons pompenaanbod

Membraanpompen
Animatie pomp principe en vloeistofstroom Husky membraanpomp
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag