HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert water pompen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T 0032 473 766 407    --  E  info@pompenreynaert.com


Contact formulier
OFFERTE aanvraag
OFFERTE aanvraag

Verschillende pompmerken

Kwalitatief goede pompen

Eenvoudige installatie technieken

Motorpompen

Reynaert Pompen uit Izegem is dé leverancier die u zoekt voor motorpompen en andere pompen. Motorpompen zijn zelfaanzuigende pompen die geen elektriciteit nodig hebben. Ze hebben een ingebouwde benzinemotor en worden gevoed door loodvrije benzine, waardoor u er meteen water mee kunt oppompen en verwerken, ook op plaatsen zonder elektriciteit.

Heeft u vragen over onze pompen of diensten?

Neem contact op

Motorpompen zonder elektriciteit

Werkt u in de landbouw en heeft u op uw velden en weides geen aansluiting op netstroom? Wilt u weilanden en andere stukken grond irrigeren? Daarvoor zijn motorpompen ideaal. Deze pompen werken namelijk zonder elektriciteit. Ze hebben een aanzuigaansluiting die de pomp voorziet van water en een persaansluiting die het water onder hoge druk wegpompt. Dankzij hun ingebouwde motor zijn zulke pompen perfect om in de natuur te gebruiken. Ook bij verschillende tuinbouwbedrijven vinden we al veel van onze producten terug. Voorts is onze organisatie nog actief in de OEM-branche (Original Equipment Manufacturer) en in de industrie. In ons assortiment vindt u onder andere 2-takt benzinepompen, 4-takt pompen en dieselpompen, maar ook membraanpompen en Graco membraanpompen behoren tot ons aanbod.

Bestel vandaag nog een motorpomp

Bent u voor uw werkzaamheden op plaatsen zonder elektriciteit op zoek naar hoogwaardige motorpompen? Bestel deze dan snel bij ons gespecialiseerd bedrijf uit Izegem. Op aanvraag kunnen onze pompen geleverd worden voor elke gewenste toepassing en prestatie. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pompenreynaert.com of bellen naar 0032 (0)473 766 407.