HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
Etatron pompen 
Reynaert Waterpompen
Doseerpompen Etatron
Om vloeistoffen of chemicaliën nauwkeurig volgens een bepaalde verhouding of meetwaarde te doseren in een vloeistofstroom, levert Reynaert Pompen ETATRON Etatron levert magnetisch- en motor aangedreven doseerpompen. Dmv moderne electronica is het vrij eenvoudig geworden deze doseerpompen in te stellen. Door het immens grote assortiment is het haast onmogelijk een situatie te bedenken waarvoor Etatron geen oplossing zou hebben. 
Belgische website Etatron:
Europese website Etatron:
Etatron Logo ==> Etatron doseerpompen
Motor doseerpompen Etatron
BT(B)-MF Doseerpompen Etatron
DLX doseerpompen Etatron
PKX doseerpompen etatron
ETATRON D.S. levert ook een complete range van motordoseerpompen.
Deze serie doseerpompen bevat onderscheid twee types: Pistonpompen en membraampompen. Beide series zijn opgebouwd uit een aluminium behuizing met voor beide types een gelijksoortige aandrijving en overbrenging. Het verschil zit in het feit dat de te verpompen vloeistof bij de membraanpomp niet in aanraking komt met de piston maar gescheiden is door een membraan. Een pistonpomp moet absoluut schone vloeistoffen verpompen, terwijl een membraanpomp vloeistoffen kan verpompen, welke kleine vaste of abrasieve deeltjes bevatten
In het doseerpompen programma van ETATRON zijn de BT-MF en de BTB-MF doseerpompen de absolute top. De pompen zijn verkrijgbaar als wandmodel (BT-MF) en als staand model (BTB-MF). De pompen onderscheiden zich in de markt door de multifunctionele pompwerking. De pompen kunnen handmatig geprogrammeerd worden, via een bedieningspaneel, welke afgedekt kan worden door een polycarbonate beschermkap.
DLX-MA/AD serie bestaat uit eenvoudig bedienbare magnetisch aangedreven doseerpompen voor het doseren en injecteren van diverse chemicaliën. De pompen zijn voorzien van de een handbedienbare flowinstelling van 10 tot 100%. 
De Pompen zijn uitgevoerd met een dubbele schaalverdeling, voor het nauwkeurig doseren tot 20% van de maximale flow. Standaard zijn de doseerpompen geschikt voor wandmontage en gebouwd in een zwarte kunststof IP 65 behuizing
Deze serie magneet aangedreven doseerpompen onderscheid zichzelf van de concurrentie, door zijn eenvoudigheid en zijn bedieningsgemak. Deze compacte serie doseerpompen heeft een hoge betrouwbaarheid en perfecte kwaliteit.
De belangrijkste eigenschappen van de PKX serie doseerpompen zijn:
·         IP 65 beschermingsklasse. 
·         Kleine afmetingen.
·         Wand of voet montage. 
·         Pompkop met handbediende ontluchting. 
·         Frequentie gestuurde vloeistofstroom van 0 tot 100%. 
Pomp is in verschillende uitvoeringen op bestelling leverbaar:
Verschillende soorten elektrodes voor het meten van pH, Redox, conductiviteit, en Chloor -gehalte maken het programma van doseerpompen bij Reynaert Pompen compleet.
Speciaal voor het meten in leidingen zijn er elektrodehouders welke vrij eenvoudig te monteren zijn. Ook zijn er doorstroom elektrodehouders verkrijgbaar, welke gebruikt worden in bijvoorbeeld circulatiebassins en zwembaden.

De E.CO controller is ontwikkeld om de waarde te meten, regelen en te controleren van pH, Redox, conductiviteit of Chloor. Dit soort apparatuur wordt speciaal gebruikt in de waterbehandeling, chemische en industriële processen, koeltorens en zwembaden.
Etatron meetapparatuur
Electrodes & meetapparatuur Etatron
De B-V serie zijn slangenpompen gebouwd in een IP 67 polypropylene behuizing
De pompen zijn speciaal ontwikkeld voor keuken- en wasmachines, maar tevens geschikt voor vele andere toepassingen.
In dit type slangenpompen is de as bevestigd aan beide zijden. Dit resulteert in een langere levensduur dan die van de meeste andere slangenpompen. De pompkop is voorzien van 4 rollers waardoor een degelijke constructie en beter rendement is gewaarborgd. B-V slangenpompen zijn eenvoudige slangen- doseerpompen waarbij de flow geregeld wordt van 0 tot 100%. De flow wordt geregeld door middel van een potentiometer, gebouwd in het frontpaneel. Tevens is de pomp voorzien van een aan/uit schakelaar en een groen LED wat aangeeft of de pomp aan staat. Grotere slangenpompen op aanvraag leverbaar
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag