HomeBedrijfBranchesPomptypesMerkenServiceContact

Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen
Reynaert Pompen te Izegem
Reynaert Pompen in Vlaanderen
Reynaert pompen BVBA  --  Prins Albertlaan 111  --  8870 Izegem  --  Belgie  --  T +32 (0) 473/766.407  --  F +32 (0) 51/31.50.82  --  E  info@pompenreynaert.com
bronpompen \ ZDS bronpompen
ZDS bronpompen 
Reynaert Waterpompen
ZDS catalogus en prijslijst
ZDS flyer bronpompen
Klik hier onder om demo te zien.
ZDS supplier belgium
ZDS verdeler Belgie
Plug & Go
- Geen druktank of drukschakelaar vereist.

- Geïntegreerde DRP-droogloopbeveiliging.

- Overbelastings bescherming

- Bescherming tegen zand blokkage & schoonmaaksysteem

- Bescherming tegen lekkage in het leidingssysteem

- Lager energy verbruik

- Volledig geluidsloos

- Eenvoudig te installeren

- Kan niet bevriezen in het leidingssysteem
Plug & go borehole pump
4” Mono-phase ingekapseld Watergekoelde ZDS motoren
Elke Plug&Go® onderwaterpomp is ontworpen en getest om jarenlang vlot en probleemloos te werken. Dit wil niet zeggen dat je automatisch over voldoende water beschikt als je de Plug&Go® pomp installeert. De watervoorziening is ook afhankelijk van andere faktoren zoals de beschikbaarheid in de boorput e.d. De buitengewone techniek van de ZDS Plug&Go® Serie onderwaterpompen, uniek in zijn soort, biedt eigenlijk bescherming tegen elk denkbaar probleem. Indien er problemen voorkomen bij de watervoorziening is dit eerder het gevolg van een fout in de installatie en ligt dit meer dan waarschijnlijk niet aan de pomp zelf. Het waterniveau van de boorput of tank kan bijvoorbeeld ontoereikend zijn, een buis kan verstopt zitten of er kan een lek in de leiding zijn. Ofwel kunnen er problemen zijn met de stroomvoorziening.
The Plug&Go® pomp is ontworpen voor een automatsche en volledige bescherming tegen de volgende problemen :

1) - Overschrijdt de maximum onderdompel diepte (H):
Als de Plug&Go® geinstalleerd is met totale hoogte (H) boven 15 bar (150 meter diepte) zal het systeem de pomp automatisch stoppen.

2) - De boorput is droog:
De Plug&Go® is ontworpen en getest om autonoom te werken bij tekort aan water. In tegenstelling met traditionele oplossingen zijn geen extra kabels, sensoren of schakelkasten vereist. Bij tekort aan water zal de Plug&Go® pomp onmiddellijk stilvallen en zal die volledig beveiligd zijn. Het systeem zal de pomp automatisch heropstarten als er opnieuw voldoende water in de boorput is. Indien regelmatig voorkomt is dit waarschijnlijk omdat de pomp te krachtig is en daarom is het aangewezen om dan een lichtere pomp te plaatsen.

3) - Te veel zand in de boorput (duidelijk te zien aan het opgepompte water!)
De Plug&Go® pomp is voorzien van een automatische reinigings procedure die de pomp om de 15 minuten 5 seconden stopt. Tijdens deze interval wordt de terugslagklep gecheckt of deze nog voldoende afsluit en zo zeker te zijn dat er geen zand voorkomt.

4) - Lek in het systeem (water druppelen):
De Plug&Go® pomp beschikt over een inovatieve procedure om de pomp te beschermen tegen een lek in het leidingssysteem. Indien de pomp meer dan 30 keer opstart in een tijdsinterval van 10 minuten dan zal de motor automatisch voor 10 seconden minuten stilgelegd worden. Eenmaal opnieuw opgestart moet de pomp minimum 10 seconden werken. Deze procedure zal oneindig herhaald worden totdat het lek gedicht is en de pomp normaal kan werken. De pomp kan eveneens ge-reset worden door eenvoudigweg de AAN/UIT schakelaar te gebruiken of de kabel uit het stopkontakt te trekken.

5) - De motor wordt te warm of wordt onvoldoende gekoeld (meestal omdat die in modder of zand ondergedompeld is):
De thermische beveiliging zal de Plug&Go® pomp automatisch stillegen als de temperatuur tot boven de 60°C stijgt om zo te voorkomen dat de pomp oververhit raakt en de motor verbrandt. Zodra de temperatuur terug onder de 50°C is gedaald zal de pomp automatisch terug opstarten. Deze procedure zal oneindig herhaald worden.

6) - Te lichte kabel:
De motor zal automatisch stoppen totdat de elektrische voeding in overstemming is met de minimum vereisten.

7) - Elektrische overbelasting:
Een automatisch stroom herstellings programma zal toegepast worden bij overbelasting. Als de pomp definitief stilvalt moet die manuteel ge-reset worden door eenvoudigweg de AAN/UIT schakelaar te gebruiken of de kabelplug uit het stopkontakt te trekken.

8) - Een blikseminslag
De Plug&Go® pomp is voldoende beveiligd en zal niet beschadigd worden tenzij de bliksem op het elektrisch circuit van de pomp zelf inslaat. Daarom is het aanbevolen om in regios waar donderstormen regelmatig voorkomen een extra stroombeveiliging te voorzien
Beveiliging:
Tabellen Plug & Go
Contact formulier
OFFERTE aanvraag


OFFERTE aanvraag